schuimgebak

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 eiwitten * 125 gr. witte basterdsuiker * halve theel. kleurloze azijn * halve theelepel maizena *

HULPMIDDELEN

Bakpapier


Eenvoudig te maken schuimgebak

Voorbereiding

Eiwitten stijfslaan
basterdsuiker-lepel voor lepel erbij-
azijn en maizena erdoor spatelen
In 8 rondjes op bakpapier gladstrijken

Bereidingswijze

In oven (125 graden)
1 uur bakken
in oven 1 uur laten afkoelen.
Eventueel bewaren in plastic zak

Serveertips

Serveren met ijs (en slagroom)
Eventueel chocolade erover raspen

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies