Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

schuimgebak

Door: marianne_b_a

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


2 eiwitten * 125 gr. witte basterdsuiker * halve theel. kleurloze azijn * halve theelepel maizena *


Verder heb je nodig


Bakpapier


Eenvoudig te maken schuimgebak

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eiwitten stijfslaan
basterdsuiker-lepel voor lepel erbij-
azijn en maizena erdoor spatelen
In 8 rondjes op bakpapier gladstrijken

Bereidingswijze

In oven (125 graden)
1 uur bakken
in oven 1 uur laten afkoelen.
Eventueel bewaren in plastic zak

Serveertip

Serveren met ijs (en slagroom)
Eventueel chocolade erover raspen



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianne_b_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top