spare-ribs

  • Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 kg spare-ribs; 2 uien; 2 tenen knoklook; 1 dl olijfolie; 150g tomatenpuree; 5 eetlepels azijn; basilicum, tijm, peper en zout; theelepel mosterd; theelepel sambal oelek; tabasco; 100 g honing; worcestershiresauce


Voorbereiding

Uien fijn snipperen

Bereidingswijze

Ui fruiten in wat olie, knoflook hierin uitpersen; sambal oelek toevoegen, tomatenpuree en mosterd toevoegen en mee bakken; rest van de olie toevoegen, azijn en kruiden toevoegen,naar smaak zout en peper toevoegen; de spare-ribs hier 1 uur in laten marineren; de spare-ribs afdeppen en onder de gril of op een grilplaat grillen, af en toe met de marinade bedruipen. Van de marinade kun je een sausje maken voor bij de spareribs.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies