spare-ribs

  • Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 kg spare-ribs; 2 uien; 2 tenen knoklook; 1 dl olijfolie; 150g tomatenpuree; 5 eetlepels azijn; basilicum, tijm, peper en zout; theelepel mosterd; theelepel sambal oelek; tabasco; 100 g honing; worcestershiresauce


Voorbereiding

Uien fijn snipperen

Bereidingswijze

Ui fruiten in wat olie, knoflook hierin uitpersen; sambal oelek toevoegen, tomatenpuree en mosterd toevoegen en mee bakken; rest van de olie toevoegen, azijn en kruiden toevoegen,naar smaak zout en peper toevoegen; de spare-ribs hier 1 uur in laten marineren; de spare-ribs afdeppen en onder de gril of op een grilplaat grillen, af en toe met de marinade bedruipen. Van de marinade kun je een sausje maken voor bij de spareribs.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb! In elk nummer vind je o.a. ruim 60 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij 1 jaar Smult: de cafetière van Bodum met een Simon Lévelt koffiepakket! Geniet dit voorjaar van de echte aroma's en smaken die vrij komen bij vers gezette koffie, nu met 60% korting! Op = op.
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Leer echt Indonesisch koken in Amersfoort!

van 58
Alleen vandaag 45
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies