kerrie ovenschotel met witte kool

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

Aardappelpuree voor twee personen, ong 400 gr gesneden witte kool, 2-3 theelepels kerriepoeder, 250 gr h/o/h gehakt, zakje kerriesaus (250 ml), handje rozijnen.


Een lekker pittige ovenschotel met veel kerrie

Voorbereiding

Maak voor twee personen puree.
Bak het gehakt rul. Voeg de witte kool toe met de kerrie en de rozijnen. Laat het geheel stoven tot de kool zacht is (ong 10-15 min).
Bereid de kerriesaus.
Vul een ovenschaal met het kool-gehakt-rozijnen mengsel. Doe hier bovenop de puree. En maak het gerecht af door de keriesaus ove de puree te verdelen.

Bereidingswijze

Bak de ovenschotel ong 20 min op 200 graden.
De schotel is goed als de kerriesaus lichtbruin is gekleurd.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (4)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties
Over de plaatser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies