kerrie ovenschotel met witte kool

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

Aardappelpuree voor twee personen, ong 400 gr gesneden witte kool, 2-3 theelepels kerriepoeder, 250 gr h/o/h gehakt, zakje kerriesaus (250 ml), handje rozijnen.



Een lekker pittige ovenschotel met veel kerrie

Voorbereiding

Maak voor twee personen puree.
Bak het gehakt rul. Voeg de witte kool toe met de kerrie en de rozijnen. Laat het geheel stoven tot de kool zacht is (ong 10-15 min).
Bereid de kerriesaus.
Vul een ovenschaal met het kool-gehakt-rozijnen mengsel. Doe hier bovenop de puree. En maak het gerecht af door de keriesaus ove de puree te verdelen.

Bereidingswijze

Bak de ovenschotel ong 20 min op 200 graden.
De schotel is goed als de kerriesaus lichtbruin is gekleurd.

Leuk recept? Deel het
Reacties (4)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elien


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een inhoud van 25 cl

van 2,4
Alleen vandaag 1,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies