Kaassoep met noten

Kaassoep met noten

Smulweb imageSmulweb

Een romige kaassoep met camembert, room en hazelnoten. De noten zorgen ervoor dat er een lekkere crunch ontstaat in de soep. Perfect voor een gezellig etentje!

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kaassoep met noten op tafel.

  1. Schil en snipper de ui en de stengels bleekselderij. Fruit ze in de boter glazig.
  2. Voeg de bloem geleidelijk en al roerende toe, gevolgd door de bouillon. Breng de soep aan de kook en laat het ongeveer 10 minuten koken.
  3. Voeg de room toe en snijd de korst van de camembert. Voeg beide kaassoorten toe en laat de kaas smelten.
  4. Rooster de hazelnoten goudbruin in een droge koekenpan en hak ze fijn. Schep ze door de soep.
  5. Laat de soep aan de kook komen, maar niet meer koken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep