Veenbessensaus

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

-500 gr kleine veenbessen
-300 gr suiker
-1 koffielepel rum of cognac
-2.5 dl water


Veenbessensaus past perfect bij haas of ree en kan zelfs uw kalkoenschotel vergezellen.Ze is erg gemakkelijk zelf te maken

Bereidingswijze

-giet de suiker in het water en laat koken
-voeg de veenbessen toe en laat koken tot ze openbarsten-giet daarna de rum of de cognac bij de saus

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lily
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies