Hot Artichoke Dip

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

300 gram bevroren spinazie, potje artichokeharten afgegoten en kleingesneden,1 kopje geraspte mozzarella kaas, 2 teentjes knoflook geperst, 1 el mayonaise, 1/2 tl zout, 1/4 tl peper


Heerlijke dip voor hongerige gasten

Voorbereiding

Laat spinazie ontdooien en heel goed uitlekken, het beste is om het in een grote zeef met een pollepel tegen de rand te drukken en zo het water eruit te persen.

Bereidingswijze

Meng alles samen en laat het in een leuke ovenschotel goed heet worden in 45 minuten op 175 graden.

Serveertips

Lekker met melba toast en/of stokbrood

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

De redactie van Smult is al weer druk met het winternummer en is op zoek naar Smulwebbers voor het Smult Sterrenteam. Dit team helpt achter de schermen mee met Smult 6. Vind jij het leuk mee te werken aan Smult 6? Stuur dan een mail naar michelle@younitymedia.nl! Het sterrenteam krijgt een speciaal plekje in Smult en is verzekerd van eeuwige roem! Meer weten over Smult? Kijk op: www.smult.nl… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies