Hot Artichoke Dip

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

300 gram bevroren spinazie, potje artichokeharten afgegoten en kleingesneden,1 kopje geraspte mozzarella kaas, 2 teentjes knoflook geperst, 1 el mayonaise, 1/2 tl zout, 1/4 tl peper


Heerlijke dip voor hongerige gasten

Voorbereiding

Laat spinazie ontdooien en heel goed uitlekken, het beste is om het in een grote zeef met een pollepel tegen de rand te drukken en zo het water eruit te persen.

Bereidingswijze

Meng alles samen en laat het in een leuke ovenschotel goed heet worden in 45 minuten op 175 graden.

Serveertips

Lekker met melba toast en/of stokbrood

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies