Hot Artichoke Dip

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

300 gram bevroren spinazie, potje artichokeharten afgegoten en kleingesneden,1 kopje geraspte mozzarella kaas, 2 teentjes knoflook geperst, 1 el mayonaise, 1/2 tl zout, 1/4 tl peper



Heerlijke dip voor hongerige gasten

Voorbereiding

Laat spinazie ontdooien en heel goed uitlekken, het beste is om het in een grote zeef met een pollepel tegen de rand te drukken en zo het water eruit te persen.

Bereidingswijze

Meng alles samen en laat het in een leuke ovenschotel goed heet worden in 45 minuten op 175 graden.

Serveertips

Lekker met melba toast en/of stokbrood

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can


Smult is het tijdschrift van Smulweb, vol maakbare recepten met het lekkerste van elk seizoen. Het magazine verschijnt 4x per jaar met in elke editie ruim 60 nieuwe recepten en interviews met top- en thuiskoks. Deze maand bij Smult: 50% korting op 1 jaar Smult!.
Bekijk hier de aanbieding »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies