Mosselen met MosterdSaus

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

1 kg mosselen
75 gram soepgroente
25 ml magere yoghurt
2 sprietjes bieslook
half takje peterselie
half takje selderij
half el slasaus
kwart el mosterd
azijn
peper, zout



P.P. 200 kcal/22gE/9gV/7gKh.

Voorbereiding

Was de bieslook en knip de sprietjes fijn. Maak een sausje van de yoghurt, de slasaus, de mosterd en het bieslook. Maak op smaak met azijn, peper en zout. Was de mosselen goed en verwijder kapotte mosselen en mosselen die open zijn. Was de soepgroente en was de kruiden.

Bereidingswijze

Doe de soepgroente en de kruiden in een pan en schep de mosselen er op. Laat de mosselen met de deksel op de pan en onder af en toe omschudden koken tot ze open zijn. Dit duurt ongeveer 10 minuten.

Serveertips

Serveer het sausje bij de mosselen en erbij doperwten met tomaat en oven patates frites.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een inhoud van 25 cl

van 2,4
Alleen vandaag 1,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies