Hartige Wraps.

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 kropen ijsbergsla, 2 blikjes corned beef, 8 augurken, fijngehakt, 1 eetlepel zilveruitjes, fijngehakt,2 eetlepels mayonaise, scheutje worcestershiresaus, zout en peper.

HULPMIDDELEN

-


--

Voorbereiding

-

Bereidingswijze

Haal 8 grote bladeren van de ijsberg sla en was deze goed. Laat de bladeren goed uitlekken. Prak de corned beef in een schaal en meng met de fijngehakte augurken en zilveruitjes.
Doe de mayonaise, Worcestershirsaus en zout en peper bij het mengsel en roer alles goed door elkaar. Leg een blad sla op je werkblad en schep hier midden op een lepel van het cornedbeefmengsel.
Vouw het blad sla aan allebei de kanten naar binnen en dan de onderkant. Maak op dezelfde manier de rest van de wraps.

Serveertips

Geef hierbij kant en klare aardappelsalade en komkommerschijfjes.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekker_a_a


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Zondag 5 april van 12:00-16:00 uur in Amersfoort.

van 58
Alleen vandaag 45
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies