korozott

  • Hongaars
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 klein bekertje Huttenkase - beetje paprikapoeder - 1 tl komijn (evt poedervorm) - 1 sjalotje, peterselie - peper - zout


Dit wordt in Hongarije veel op brood gegeten. De meeste mensen maken het nog zelf, al is het ook kant en klaar verkrijgbaar. Eigenlijk hoort dit recept met "turo" te worden gemaakt, maar dit zuivelproduct kennen we niet in Nederland, dus heb ik het met een ander ingredient gemaakt wat het meest in de buurt kom: Huttenkase.

Bereidingswijze

Doe de Huttenkase in een kom. Snipper het sjalotje zo klein mogelijk. Roer het sjalotje door de Huttenkase en voeg net zoveel paprikapoeder toe tot het geheel goed roze ziet. Voeg dan de komijn, wat zout en peper en flink wat peterselie toe. Blijf roeren tot er een lekker smeersel ontstaat.

Leuk recept? Deel het
Reacties (2)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies