Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Saus
  6. Kabeljauw in een Tomaten-Feta Saus

Kabeljauw in een Tomaten-Feta Saus

Door: jhcv

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-05-2018

Ingrediënten 4 personen


1 eetlpl olijfolie
1 ui, fijngesneden
2 teentjes knoflook, fijngehakt
gedroogde chilipepertjes naar smaak
70 ml witte wijn
1 blik of pak tomatenblokjes
1 theelpl gedroogde oregan
1 eetlpl peterselie, fijngehakt
1 eetlpl dille, fijngekat
125 gr feta, verkruimeld
4 kabeljauwhaasjes
zout en peper naar smaak
broodkruim
scheut ouzo



.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de olie in een pan op middelhoog vuur.
2. Voeg de ui toe en bak ca. 5 tot 7 minuten.
3. Voeg de knoflook en de chilipepertjes toe en bak nog 1 minuut mee.
4. Voeg de witte wijn toe en laat 5 minuten sudderen.
5. Voeg de tomaten, oregano en de ouzo toe en laat ca. 15 minuten sudderen tot de saus dikker wordt.
6. Haal van het vuur, voeg de kruiden en de feta toe en breng op smaak met zout en peper.
7. Leg de kabeljauwhaasjes in een Ovenschaal en schenk de tomaten saus er over.
8. Zet ca. 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden tot de vis gaar is.

Tags, , ,

Bron

Internet



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jhcv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top