Gehaktballetjes in stroganofsaus

Gehaktballetjes in stroganofsaus

Smulweb imageSmulweb

Maak deze smaakvolle gehaktballetjes in een romige stroganofsaus in een slowcooker of pan op laag vuur. Serveer met gekookte aardappelen of pasta en snijd paprika en champignons grof als extra smaakmaker.

120 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gehaktballetjes in stroganofsaus op tafel.

  1. Bak de ballen kort en leg ze over in een warme slowcooker.
  2. Bak in dezelfde pan alles aan zonder de slagroom.
  3. Voeg snel de room toe en warm het geheel op. Giet het mengsel over de ballen in de slowcooker.
  4. Dek de slowcooker af met een theedoek en zet het op low voor 2.5 uur.
  5. Zet het deksel de laatste 30 minuten iets schuin op de pan om te voorkomen dat er vocht terug in de room stroomt en het lekker romig blijft.
  6. Voeg eventueel zout en zwarte peper toe voor de smaak. Serveer met gekookte aardappelen of pasta.
  7. Tip: snijd paprika en champignons grof.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees