Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Avocado met Hollandse garnalen en Tabasco

Door: Tabasco

  • Wereld Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Geef je gerechten wat pit met Tabasco! Deze saus zorgt dat ieder gerecht bomvol smaak zit.

Ontdek meer:

Ingrediënten 2 personen


2 avocado's
150 gr Hollandse garnaaltjes
3 el crème fraîche
1 lente-ui
enkele sprietjes bieslook
limoensap en -rasp naar smaak
teentje knoflook
Tabasco Red Pepper Sauce
Zout


Verder heb je nodig


Staafmixer of keukenmachine


Bereidingswijze

1. Halveer de avocado's en verwijder de pitten. Neem het vruchtvlees uit de avocado en bewaard de schil. Pureer dan het vruchtvlees.
2. Snijd de lente-ui en bieslook in ringetjes.
3. Meng de garnalen met de avocado puree, crème fraîche, limoen, bieslook en lente-ui.
4. Breng op smaak met een snufje zout en een paar druppels Tabasco saus.
5. Serveer het in de uitgeholde avocdo's en gerneer het eventueel met wat extra bieslook.

Tags, , , , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top