Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ravioli met bospaddenstoelen en Parrano snippers

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen


400 g ravioli (gevuld met bospaddenstoelen of truffel)
1 ui, gesnipperd
1 knoflookteen, fijn gesneden
5 g verse gemengde Italiaanse kruiden (oregano, tijm, rozemarijn en salie) fijn gesneden
400 g bospaddenstoelen, in stukken gesneden
100 ml creme fraiche
peper en zout
10 g verse krulpeterselie
80 g Parrano snippers (truffel-paddenstoelen mix)



Een super lekker en snel pastagerecht met heerlijke Parrano kaas! 

Bereidingswijze

1. Kook de ravioli zoals op de verpakking vermeld staat of maak hem zelf.
2. Verhit een el olijfolie in de Koekenpan en bak hier de ui, knoflook, verse Italiaanse kruiden en bospaddenstoelen in.
3. Voeg als de paddenstoelen gaar zijn de creme fraiche en de gekookte pasta toe. Schep het geheel om tot de saus mooi verdeeld is.
4. Maak het gerecht af met peper, zout, peterselie en de Parrano snippers.

Tags, , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top