Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. Camembert
  5. Camembert met speculaas en amandel

Camembert met speculaas en amandel

Door: KaasMaandag

  • Wereld
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-11-2017

Ingrediënten 4 personen


Camembert Rustique 250 gram
Roomkaas 50 gram
Amandelspijs in kleine blokjes 100 gram
Mascarpone 75 gram
Schuddebuikjes of speculaaskoekjes 75 gram


Verder heb je nodig


Kaasmes


kaascreaties, bijzondere smaakcombinaties van kaas met verse ingrediƫnten! Smakelijk als voorgerecht of amuse of gewoon lekker bij de borrel! Elke seizoen heeft eigen smakelijke kaascreaties en zijn door iedereen in 4 makkelijke stappen te bereiden! Kaascreaties verrassen keer op keer in smaak en uitstraling. Denk hierbij aan combinaties met unieke kazen zoals Appenzeller, Nababbo, Dentelle of een Bleu de Moines.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Snijd de Camembert in twee plakken. Meng de roomkaas met de in blokjes gesneden amandelspijs. Smeer dit mengsel op de Camembert.
2. Leg vervolgens de andere helft erop.
3. Smeer hierop een plaklaag Mascarpone en garneer met speculaas.
4. En klaar is de kaascreactie!

Tags, , ,

Bron

Kaas.nl



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top