Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Babi Pangang

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

800 gr hamlappen in reepjes
olie
4 blikjes tomatenpuree
5 el ketjap manis
6 el ketchup
3/4 kopje suiker
2 tl sambal
3 teentjes knoflook geperst
700 cc warm water
1 kopje maizena aangelngd met 1 kopje water


HULPMIDDELEN

Wok


Bereidingswijze

Verhit de olie in wok
roerbak in gedeeltes het vlees
Gas laag draaien
BAK hierna de andere ingredienten.
Blus af met warm water en voeg de aangelengde
maizena toe. laat even indikken

Serveertips

Lekker met rijst en roergebakken oosterse
groente en atjar



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top