Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Babi Pangang

Babi Pangang

Door: rom

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-07-1999

Ingrediënten 4 personen


800 gr hamlappen in reepjes
olie
4 blikjes tomatenpuree
5 el ketjap manis
6 el ketchup
3/4 kopje suiker
2 tl sambal
3 teentjes knoflook geperst
700 cc warm water
1 kopje maizena aangelngd met 1 kopje water


Verder heb je nodig


Wok


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in wok
roerbak in gedeeltes het vlees
Gas laag draaien
BAK hierna de andere ingredienten.
Blus af met warm water en voeg de aangelengde
maizena toe. laat even indikken

Serveertip

Lekker met rijst en roergebakken oosterse
groente en atjar



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top