Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Banoffee schelpjes

Door: HomeMade

  • Wereld
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


HomeMade pakket voor vruchtenschelpjes met room
175 ml water
200 gram Lonka Karamel Fudge
Twee bananen
Reep chocolade
Spuitbus slagroom
100 ml verse slagroom.


Verder heb je nodig


Rasp, steelpan


Probeer deze variatie op de vruchtenschelpjes met room eens. Binnen no-time staat er een heerlijk gebakje op tafel!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Snij de bananen in kleine plakjes.
2.Bereid de banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking.
3.Snijdt een stuk van de chocolade in kleine stukjes met een mes of rasp.
4.Leg eerst een laagje banaan in de schelpjes. Doe vervolgens een laagje banketbakkersroom erover heen. 5.Leg vervolgens nog een laagje banaan er bovenop. Doe hierna een toefje slagroom erop.
6.Doe de 100 ml slagroom en de karamelsnoepjes in een steelpannetje. Verwarm op laag vuur en laat de karamelsnoepjes langzaam smelten. Blijf roeren tot de snoepjes in de slagroom zijn opgelost.
7.Strooi met een lepel de karamelsaus over de gevulde schelpjes. Strooi vervolgens de geraspte chocolade erover en je hebt heerlijk Banoffee Schelpjes!

Tags, , , , , , , , , ,

Serveertip

Gebruik een spuitmondje om mooie toeven banketbakkersroom te spuiten. Knip een puntje van de spuitzak en breng het spuitmondje als eerste in de spuitzak aan!

Bron

Https://www.homemade.nl/product/vruchtenschelpjes-met-room/



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top