Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

**GROENTECHILI MET MAKREEL**

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

=400 gram Diepvriestuinbonen
=4 eetl. Arachide- of Olijfolie.
=1 Courgette, in blokjes.
=1 Aubergine, in blokjes.
=1 (rode) UI, grof gesnipperd.
=3 Paprika's ( rood,groen en geel) zonder zaadjes
in reepjes.
=400 gram Zwarte Bonen (blik) uitgelekt.
=1 potje Salsa- of Chilisaus.
=500 graam gerookte Makreel
= Grof bruin Brood.


HULPMIDDELEN

KOOKPAN+
VERGIET+
WOK+


Altijd handig om in je koelkast te hebben:
een hele gerookte makreel. Met wat groenten en
brood,rijst of pasta erbij zet je snel een smaakvolle
maaltijd op tafel.
Trek met behulp van een mesje het vel eraf en snijd de
vis voorzichtig open. Nu kunj vanaf de staart heel makkelijk
de grote graat verwijderen. Check nog even op kleine graatjes
en je vis is klaar om op te eten.

Bereidingswijze

1.Kook de tuinbonen 3 - 4 minuten.
Giet ze af,spoel er koud water over en
laat uitlekken.
2.Verhit de olie in een wok en roerbak hierin
de courgette. aubergine. ui en paprika 4-5 minuten.
3.Schep de bonen en salsasaus erdoor en verwarm
zonder te koken.
Serveer de Chili met de makreel en het brood.

Tags

Serveertips

Vervang de makreel door tonijn uit blik.
Neem mais in plaats van zwarte bonen.

Bron

MCD SUPERMARKTEN:



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top