Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Zeewolf uit de oven

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Zeewolffilets (van 150 g) 4
grijze garnalen 100 g
spinazie 400 g
citroensap 1 el
geraspte parmezaan 50 g
emmentaler (geraspt) 50 g
eidooier 1
melk 75 ml
tomatenblokjes (met kruiden, in blik) 400 g
olijfolie
peper
zout



Makkelijke en snelle ovenschotel die super lekker smaakt 

Bereidingswijze

-Maak de spinazie schoon en snij de blaadjes grof. Stoof ze kort aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet even opzij.
-Verwarm de oven voor op 190°C.
-Dep de visfilets droog, bedruppel met citroensap, kruid met peper en zout.
-Vet 4 kleine ovenschaaltjes lichtjes in met olijfolie, schep er de tomatenblokjes in. Schep daarop de gestoofde spinazie en vervolgens de vis. Bestrooi met de garnalen.
-Roer de eidooier los met de melk en de twee soorten kaas.
-Kruid met peper en zout. Verdeel over de vis.
-Zet 15 tot 20 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.

Tags

Bron

Libelle



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Top