Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gevulde portobello's

  • Wereld
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 portobello's
100 g roomboter
Vulling 1:
50 g gerookte forel + extra boter
5 g peterselie
5 g bieslook
Vulling 2
25 g macadamia noten
25 g pecannoten
2 el suiker
Vulling 3
2 bietjes, in blokjes gesneden
1 el balsamico azijn
1 sjalotje, fijn gesneden
Vulling 4
50 g blauwe kaas, in blokjes



De lekkerste gevulde portobello's, heerlijk in combinatie met bokbier. 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Smelt de roomboter in een pan en haal hier de portobello's doorheen. Leg deze in een ovenschaal en zet deze ongeveer 7 minuten in de oven.
3. Smelt de suiker in een Koekenpan en karameliseer hier de noten in. Vul hier een portobello mee.
4.Meng de gerookte forel met boter en de kruiden. Vul hier ook de portobello mee.
5. Meng de bietjes met de balsamico en het sjalotje. Vul hier ook de portobello mee.
6. Vul de overige portobello met de blauwe kaas blokjes.

Tags,

Serveertips

Serveer op een grote houten plank met bokbier.

Bron

Recept van Arvid, biersommelier en chef



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Sabine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top