Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Quiche Lorraine met een herfst twist

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 pak deeg voor hartige taart
250 g spekjes, uitgebakken
400 g gemengde paddenstoelen, gebakken
10 g platte peterselie, fijn gesneden
4 eieren
200 ml creme fraiche
150 g geraspte Arina geitenkaas
peper en zout


HULPMIDDELEN

Quichevorm


De klassieke quiche lorraine maar dan met een twist! 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 220 graden.
2. Vet de bakvorm in en bekleed hem met het hartige taartdeeg.
3. Meng de eieren met de creme fraiche, de geitenkaas, spekjes, gemengde paddenstoelen, peterselie, peper en zout. Giet dit mengsel in vorm en bak de quiche in 25 minuten af.

Tags, , , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Sabine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top