Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Hapje met makreel en whiskey-stroopsaus

Door: frutesse

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 8 personen


1 grote eetlepel appelstroop
3 eetlepels whiskey
1 theelepel olie
100 gram makreel
toastjes naar keuze
wat peterselie


Hapje met makreel en whiskey-stroopsaus

Een toastje met wat extra's

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de appelstroop los in een klein pannetje en voeg de whiskey en de olie toe. Breng aan de kook en laat het wat inkoken.

Beleg de toastjes met de makreel en druppel er wat van 't stroopsausje over. Leg er, ter garnering, nog wat peterselie op.

Afwisselen met vissoorten (forel, paling of zelfs zalm) en soorten toastjes. Ook lekker op een cracker!

Tags, , , , , , , , , , , ,

Serveertip

Wissel af met vissoorten en toastjes. Ook lekker als lunch op een gewone cracker.



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top