Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Hapje met makreel en whiskey-stroopsaus

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

1 grote eetlepel appelstroop
3 eetlepels whiskey
1 theelepel olie
100 gram makreel
toastjes naar keuze
wat peterselie


Hapje met makreel en whiskey-stroopsaus

Een toastje met wat extra's

Bereidingswijze

Klop de appelstroop los in een klein pannetje en voeg de whiskey en de olie toe. Breng aan de kook en laat het wat inkoken.

Beleg de toastjes met de makreel en druppel er wat van 't stroopsausje over. Leg er, ter garnering, nog wat peterselie op.

Afwisselen met vissoorten (forel, paling of zelfs zalm) en soorten toastjes. Ook lekker op een cracker!

Tags, , , , , , , , , , , ,

Serveertips

Wissel af met vissoorten en toastjes. Ook lekker als lunch op een gewone cracker.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top