Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Luxe wildfondue

Door: marcdepester

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


Wildfond 1 l
rode wijn 750 ml
laurier 2 blaadjes
verse tijm 2 takjes
hertenfilet 200 g
eendenborst 200 g
parelhoenfilet 200 g
hazenrug 200 g
peper
zout



Makkelijk en super lekkere feestelijke wildfondue

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Vul een pan met de fond, wijn, laurier en tijm en breng op smaak met peper en zout.
- Breng aan de kook en laat 30 minuten zachtjes trekken. Haal de laurier en de tijm uit de vloeistof en giet het geheel over in de fonduepan.
-Snij het vlees in blokjes of plakjes. Prik ze op fonduevorkjes en laat garen in de geurige bouillon.

Tags

Bron

Libelle



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top