Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Open ravioli met paddenstoelen en zalm

  • Fusion Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

8 lasagnebladen (vers)
400 gram zalmfilets
2 eetlepels boter
250 gram kastanjechampignons (in kwarten)
2 uien (in halve ringen)
1 eetlepel knoflook (gehakt, potje)
1 verse gember (geschild, geraspt, ca. 3 cm)
4 takjes tijm (alleen de blaadjes)
0.5 flesje woksaus teriyaki
250 gram diepvriesdoperwten



Confusion: zomer en herfst - oost en west

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180ÂșC.
Snijd de lasagnevellen doormidden en knip de hoekjes eraf zodat ze een ronde vorm krijgen.
Verdeel de zalmfilet in 4 gelijke stukken, leg op de bakplaat en bestrooi met zout en peper. Gaar de zalm 10 minuten in de oven.
Breng een ruime pan met water en 1 eetlepel zout aan de kook. Verhit intussen de boter in een Koekenpan en bak hierin de champignons, uien, knoflook en gember 2-3 minuten.
Voeg de helft van de tijm en alle woksaus toe en breng tegen de kook aan. Roer de doperwten erdoor en warm een paar minuten mee.
Kook de stukjes lasagnevel enkele minuten in het kokende water en giet af. Leg op 4 grote diepe borden elk 2 pastavelletjes. Verdeel hierover de saus en dek af met de rest van de velletjes.
Schep een stukje zalm naast de ravioli en bestrooi het gerecht met de rest van de tijm.

Tags, ,

Bron

Boodschappen / 10 / 2016



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ThijsIngrid
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top