Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wok met verse spruitjes en spek

Door: tinnejoosen890

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 zak spruitjes
1 zak aardappelschijfjes
200 g spekreepjes
100 g rode Italiaanse saus
enkele takjes basilicum
2 el olijfolie
peper
zout



Verrassend goed receptje! (alles in Aldi te kopen)

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Maak de spruitjes schoon, halveer ze en blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water. Giet de spruitjes af en laat schrikken onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.

- Bak de spekreepjes in een pan met antiaanbaklaag. Laat uitlekken op een vel keukenpapier.

- Zet een grote pan met een eetlepel olijfolie op een hoog vuur en korst er de aardappelschijfjes in.

- Meng de spruitjes door de aardappelschijfjes en bak ze even samen.

- Roer er de spekreepjes door en kruid met peper en zout.

- Werk af met enkele blaadjes basilicum en een stevige lepel rode Italiaanse saus.

Tags,

Bron

Aldi.com



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tinnejoosen890
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top