Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Quiche Lorraine met een twist

Door: Vlogger_Smulweb_Sabine

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 pak deeg voor hartige taart
250 g spekjes, uitgebakken
400 g gemengde paddenstoelen, gebakken
10 g platte peterselie, fijn gesneden
4 eieren
200 ml creme fraiche
150 g geraspte Arina geitenkaas
peper en zout


Verder heb je nodig


Taart of quiche vorm


Dit is het originele recept voor quiche Lorraine maar dan net even anders. De paddenstoelen en geitenkaas geven het gerecht een herfstig jasje! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 220 graden.
2. Vet de bakvorm in en bekleed hem met het hartige taartdeeg.
3. Meng de eieren met de crème fraiche, de geitenkaas, spekjes, gemengde paddenstoelen, peterselie, peper en zout. Giet dit mengsel in vorm en bak de quiche in 25 minuten af.

Tags, , , , , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Sabine
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top