Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Paprikasaus, de lekkerste :-)

Door: Groene_vingers

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


* 2 rode paprika`s
* 1 ui
* 1 teen knoflook
* Tuinkruidenbouillon 1 blokje
* Olijfolie 2 eetlepels
* Cayenne of zwarte peper 1 theelepel
* Paprikapoeder 1 theelepel
* Tijm 1 theelepel
* Bloem 1 eetlepel



Jaren geleden gekregen dit recept.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de ui in de olijfolie.
Als de ui glazig is er de grof gesneden paprika`s en knoflook bij voegen.
Strooi de bloem over de groente en bak dit even mee.
Tuinkruidenbouillon erbij schenken tot de paprika`s onder staan.
Ongeveer in 15 minuten laten gaar worden.
Pureren met de staafmixer en op smaak maken met zwarte- of cayennepeper en paprikapoeder.

Tags,



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Groene_vingers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top