Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

****RUNDERSTOOF MET CITROEN****

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

=300 gram Couscous.
=150 gram gedroogde Abrikozen
=200 gram Diepvriesdoperwten
= 50 gram blanke Amandelen.
=Rasp en Sap van 1 Sinaasappel.
=8 Zongedroogde Tomaten op Olie (in reepjes)
=2 Lente-/Bosuitjes, in ringen.
=2 eetl. gehakte Koriander.
=150 gram zachte Geitenkaas. (verkruimeld)
=2 eetl.Olijfolie.


HULPMIDDELEN

KOOKPAN+
KOEKENPAN+


Gezellig eten met vrienden in de tuin....
Steek de vuurkorf aan . Je favoriete couscoussalade
is klaar. Een lekker muziek en een fles wijn erbij; heerlijk !
Daar kan niets tegenop.

Bereidingswijze

1.Bereid de couscous en laat afkoelen.
Wel de abrikozen in warm water. Kook de doperwten ..
2 - 3 minuten en giet af. Rooster de amandelen
in een droge Koekenpan goudbruin.
2.Snijd de gewelde abrikozen iets kleiner. Schep ze
met de doperwten en de helft van de amandelen,
snaasappelrasp,sap.Gedroogde tomaten,Bosui, koriander,
avocado en de helft van de geitenkaas door de couscous.
3. Bestrooi met de rest van de amandelen en de geitenkaas.
Besprenkel de couscous met de olijfolie,

Tags

Serveertips

Vervang de sinaasappel door citroen.
Neem Feta in plaats van Geitenkaas,

Bron

MCD Supermarkten



Leuk recept? Deel het
Reacties (4)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top