Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

****VOLKORENPASTA MET SPINAZIE EN ZALM****

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

=300 gram Volkorenspaghetti.
=1 Visbouillonblokje.
=2 Schalen Zalmfilet zonder huid (a 170 gram).
=4 eetl. Olijfolie.
=1 Rode Peper,in ringetjes.
=2 Teentjes Knoflook, fijngehakt.
=2 Voorgewassen Spinazie (a 500 gram)


HULPMIDDELEN

KOOKPAN+
HAPJESPAN+


Handig zo gewokt....
Lekker en makkelijk.

Bereidingswijze

1.Kook de spaghetti volgens aanwijziging op de verpakking
beetgaar. Breng 750 ml water met het bouillonblokje aan de
kook.Neem de pan van het vuur. Leg de zalmfilet in de warme
bouillon en laat het vuur 12 minuten afgedekt garen,
2.Verhit in een Hapjespan de olijfolie. Fruit de peper en de
knoflook 1 minuut.Voeg de spinazie in handzame porties toe
en laat het blad slinken en het vocht verdampen alvorens
nieuwe spinazie toe te voegen.
3.Giet de spaghetti af. Meng de spaghetti door de spinazie

Tags

Bron

JUMBO Supermarkten.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top