Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

*****LAMSWORST MET PARELCOUSCOUS &; GROENTE*****

  • Europees Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

=400 gram Lams-of-Mergueszworstjes
=200 gram Parelcouscous.
=1 Courgette, in blokjes.
=1 groene Paprika in blokjes.
=1 bosje Munt, de blaadjes in reepjes.
=200 gram Feta, in blokjes.
=1 Limoen (het sap en de rasp)
=95 gram Pistachenootjes
=Bakboter en Peper en Zout.


HULPMIDDELEN

KOOKPAN+
KOEKENPAN+


In de nazomer is de keus van groente van
eigen bodem het grootst !

Bereidingswijze

1. Kook de Parelcouscous volgens de beschrijving
op de verpakking.
2.Smelt 25 gram in een Koekenpan en bak hierin
de Courgette en de Paprika. Haaql de groenten uit het
braadvocht, voeg eventueel wat boter toe en bak hierin
de Lamsworstjes rondom bruin in 7-8 minuten.
3.Meng de Couscous met de groenten en breng alles op
smaak met Peper en Zout. Schep de blokjes Feta en de
Pistachenootjes erdoor en roer er tot het limoensap, de rasp
en de Basilicumolie doorheen.
4.Serveer de Couscous bij de Lamsworstjes en garneer de
Couscous op het bord met de reepjes Munt.

Tags

Bron

KEURSLAGER:



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top