Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

*****PASTA MET KIP. PEPER EN TOMAAT++++

Door: harry_bijl

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


=500 gram Kippenfilet, in blokjes.
=400 gram verse Eierpasta.
=2 teentjes Knoflook.
=2 Uien, gesnipperd.
=2 Spaanse Pepers, fijngesneden.
=2 Groene Pepers, fijngesneden.
=24 Honingtomaatjes.
=125 gram Parmezaanse Kaas
=2 eetl. Bruchetta-kruiden.
= Basilicum en Oreganoblaadjes.
=Roomboter. = Olijfolie. = Peper en Zout.


Verder heb je nodig


OVEN+
KOOKPAN+
KOEKENPAN+


Lastig een snel tecept te vinden ?
Dub niet langer en kies voor pasta.
Zoals deze pasta met kip !

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Verwarm de oven voor op 250 graden.
2.Snijd de honingtomaatjes doormidden, leg ze op
en ovenplaat en besprenkel ze met olijfolie. Rooster
ze 15 minuten in de warme oven.
3.Kook de pasta met zout beetgaar. Fruit ui, knoflook
en pepers in olijfolie in 10 minuten zacht en voeg de
bruchetta-kruiden toe.
4.Bestrooi de kip met wat peper en zout.
Bak de blokjes 5 minuten goudbruin in 25 gram roomboter.
5.Giet de pasta af en voeg het pepermengsel en de kip toe.
Verdeel de geroosterde tomaatjes, de geraspte parmezaan
en de blaadjes kruiden erover.

Tags

Serveertip

Bruchette-kruiden zijn een melange van
gedroogde kruiden met onder andere gedroogde
tomaat,knoflook en oregano.

Bron

Keurslager.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harry_bijl
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top