Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Limoenbonen

  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

350 gr verse sperziebonen, 200 gr witte bonen in tomatensaus, 1 el limoensap, 1 tl limoenrasp, olijfolie, beetje sambal, 1 tl verse munt ( klein gesneden), 1 el basilicumblaadjes ( klein gesneden), 1 tomaat, 1 lente ui, zout en peper.



Gemaakt van wat ik in huis had liggen!

Bereidingswijze

Als eerste even de sperziebonen halfgaar koken. Ondertussen snijden we de tomaat in blokjes snijden en de lente ui in ringetjes.
Verwarm dan wat olijfolie in een wok en verwarm dan alvast de witte bonen in tomatensaus. Sperziebonen afgieten en alle overige ingredienten toevoegen bij de witte bonen. Op smaak brengen met zout en peper.

Tags,

Serveertips

Lekker met gebakken aardappeltjes



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corries1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top