Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Pasta met spinazie, champignons en spekjes

  • Europees Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 3 personen

600 gr spinazie à la creme uit de vriezer, een bakje kastanje champignons, 2 uien (gewone grootte), olie, klein bakje spekjes om uit te bakken, bakje Paturain Ail & Fines Herbes, eventueel geraspte kaas. pasta naar keuze.


HULPMIDDELEN

Magnetron/oven, ovenschaal, vergiet.


Pas op met de hoeveelheid spekjes, die kunnen het geheel hoog op smaak maken. Glaasje wijn erbij? Kies dan voor een krachtige rijpe witte wijn.

Bereidingswijze

Verwarm de over op 160 graden. Ontdooi de spinazie. Bak de spekjes uit. Snij de ui fijn en fruit in de pan, snij de champignons in vieren en voeg bij de ui. Voeg dan de uitgebakken spekjes (zonder het spekvet) erbij. Zet water op voor de pasta. Doe dit mengsel op de bodem van de Ovenschaal. Schep hierover de spinazie en rasp eventueel een beetje kaas erover. Zet in de oven voor 20 minuten. Kook de pasta, giet deze af en schep de helft van de Paturain door de pasta.

Tags, , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van arjennehemrica110
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top