Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Visovenschotel van de armoe, maar zeker niet minder lekker!

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 lekkerbekjes (diepvries, Iglo)
scheutje olijfolie + klontje boter
2 rode uien, in halve ringen
2 tenen knoflook, in plakjes
1 jalapenopeper, in ringetjes
1 gele paprika, in reepjes
1 blik tomaten (fijngesneden met knoflook en ui, AH)
(versgemalen) p&z,
50 gr jongbelegen geraspte kaas


HULPMIDDELEN

Snijplank
scherp mes
koekenpan
ovenschaal (ingevet)


Gisteren naar de bank om te pinnen, maar helaas, pinpas beschadigd en kon dus niet pinnen.
‚€čNiet erg, als je naar binnen kunt maar ja, na 16.00u dus gesloten..¬†
‚€čDus maar de vriezer, koelkast en kelder geraadpleegd want een mens moet toch eten niet waar?

‚€čEn dit kwam er uiteindelijk uit voort, en het smaakte nog bijzonder goed ook!
‚€čDus moraal van het verhaal: zorg dat je altijd iets op voorraad hebt liggen in geval van nood

Bereidingswijze

Laat de lekkerbekjes ontdooien en bevrijd ze van hun knapperige jasje.
Verkruimel dat of haal het mes erdoor heen en hou apart voor zometeen.
Haal de 'segmenten' los van elkaar en maak op smaak met (versgemalen) p&z.

Verwarm de oven voor op 200grC.

Verwarm de olie en smelt er de boter in. Fruit ui en knoflook erin aan tot ze wat zachter zijn.
Voeg jalapenoringetjes en paprikareepjes toe en bak even met ze mee .
Tomaten erbij met het sap en laat eventjes zachtjes pruttelen.
Breng op smaak met p&z en meng de vis door de saus.
Even goed doormengen en dit in de Ovenschaal overdoen.
Kaas en het kleingemaakte jasje erover verdelen, schaal in het midden van de oven zetten en daar 20-25 minuten lekker laten staan.
Als t een mooi gekleurd knapperig korstje heeft, haal er dan uit en Smullen maar!
Eet smakelijk!

Tags

Serveertips

Gebakken aardappelschijfjes met spekjes erbij en spinazie uit de vriezer, en voila, toch weer lekker gegeten

Bron

Van allerlei recepten wat doormekaar gehusseld, met wat er nog in huis was....



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Delarosa
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top