Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Bruschetta met perensalsa

Door: marcdepester

  • Belgisch Amuse
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 walnotenbrood
100 g blauwe schimmelkaas (verkruimeld)
2 peren (in blokjes gesneden)
1 rode ui (fijngesnipperd)
2 el bieslook (fijngesneden)



Bij deze amuse zitten de smaken helemaal juist ! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het brood in sneetjes en rooster de sneetjes in de broodrooster of in de grillpan.
Meng voor de perensalsa de kaas, de stukjes peer, de ui en de bieslook in een kom.

Serveer de salsa met de toast.

Tags

Bron

Lekker van bij ons



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top