Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Bruschetta met witloof en ham

Door: marcdepester

  • Belgisch
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


3 stronkjes witloof
1 ciabatta
8 sneden parma ham
4 el geroosterde pijnboompitten
2 el donkere rozijnen
balsamicoazijn
olijfolie
peper en zout



Lekkere luxe-tapa als borrelhapje of amuse of voor de brunch 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.
-Spoel het witloof en snijd het in stukken.
-Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.

-Snijd de ciabatta in dikke sneden en rooster ze.

-Verdeel het witloof over het geroosterde brood.

-Werk af met sneden Parma ham en pijnboompitten.

-Strooi de gemarineerde rozijnen over de bruschetta's.

Tags

Bron

Lekker van bij ons



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top