Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Cranberry/mosterdsaus

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

Cranberry compote (die uit een potje)
Zeer scherpe mosterd zoals Coleman, Tracklement of Löwensenf. (dit is belangrijk omdat anders het niet het gewenste resultaat wordt verkregen)


HULPMIDDELEN

Eetlepel en een theelepel


Dit recept is van het vermaarde steakhouse Wilma en Albert in Haarlem. Dit sausje wordt er al sinds de jaren 70 geserveerd. Het past het best bij rood vlees (rund, lam) en wild maar als je daar anders over denkt dan is dat ook prima. In al zijn eenvoud heerlijk bij de BBQ of gewoon voor op tafel.

Bereidingswijze

Neem ongeveer 1 eetlepel cranberry compote en meng dit met 1 theelepel scherpe mosterd. Wil je het scherper of minder scherp dan pas je de verhouding aan.
Goed door elkaar roeren en .......klaar.
Makkelijker kan je het niet maken, wel lekkerder!

Tags, , , ,

Bron

Steakhouse Wilma en Albert in Haarlem



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanscornelissens006
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top