Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Koolhydraatarme bloemkoolschotel

Door: WillyVermeulen65

  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


300 gram rundergehakt
600 gram bloemkool
200 gram champignons
200 gram spekjes
2 el kokosolie of olijfolie
Geraspte kaas
Peper en nootmuskaat



Snel, makkelijk en koolhydraatarm

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de champignons in plakjes.
Bak de spekjes in een wok of Hapjespan en laat daarna uitlekken op een vel keukenpapier.
Bak het gehakt rul en bruin in het vet van de spekjes, voeg de champignons en bloemkoolroosjes toe.
Voeg de spekjes toe en naar smaak peper en nootmuskaat, roer het geheel nog even door.
Spreid het mengsel uit in een ovenschaal, strooi de kaas erover en zet 10 minuten in de oven op 180 graden.

Tags, , ,

Serveertip

Voeg geen zout toe aan het gerecht, de spekjes zijn al zout genoeg.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WillyVermeulen65
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top