Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Chili con Mac&;Cheese

  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 grote sjalot of ui, gesnipperd
2 tenen knoflook, grof gehakt
250g rundergehakt
1L kippenbouillon
1 blik tomatenblokjes
1 klein blikje mais
1 klein blikje kidneybonen
1 klein blikje kikkererwten
1 tl komijnpoeder
1 tl chilivlokken
250g elleboogmacaroni
100g geraspte cheddar
4 takjes platte peterselie, grof gehakt



Lekker makkelijk voor op de camping, deze eenpanner is een hit!

Bereidingswijze

1. Fruit de ui en knoflook zachtjes en voeg het gehakt toe. Rul het gehakt gaar.
2. Doe de bouillon, tomatenblokjes, bonen en mais bij het gehakt. Voeg de kruiden toe en breng aan het pruttelen.
3. doe de macaroni erbij en breng aan de kook. Laat dan 15 minuten pruttelen.
4. Haal van het vuur en garneer met cheddar en peterselie.

Tags



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Loesje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top