Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Andijviestamppot met Noord Hollands Gouda en mosterd

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 3 personen

600g stamppotaardappelen
2 bokjes kippenbouillon
400g andijvie gesneden
2 el grove mosterd
4 zongedroogde tomaten in reepjes
200g Noord Hollands Gouda jong belegen in blokjes


HULPMIDDELEN

Pureestamper


Zomerse stamppot met Noord Hollandse Gouda kaas. Lekker!

Bereidingswijze

1. Kook de aardappels in ruim water met bouillon gaar in 12-14 minuten. Goed de aardappels af en vang het kookvocht op.
2. Stamp de aardappels met wat kookvocht en de mosterd tot een romig geheel.
3. Roer de andijvie erdoor met de zongedroogde tomaten.
4. Voeg als laatste de blokjes kaas toe en roer door de stamppot. Serveer direct.

Tags,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top