Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Andijviestamppot met Noord Hollands Gouda en mosterd

Door: KaasMaandag

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 3 personen


600g stamppotaardappelen
2 bokjes kippenbouillon
400g andijvie gesneden
2 el grove mosterd
4 zongedroogde tomaten in reepjes
200g Noord Hollands Gouda jong belegen in blokjes


Verder heb je nodig


Pureestamper


Zomerse stamppot met Noord Hollandse Gouda kaas. Lekker!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de aardappels in ruim water met bouillon gaar in 12-14 minuten. Goed de aardappels af en vang het kookvocht op.
2. Stamp de aardappels met wat kookvocht en de mosterd tot een romig geheel.
3. Roer de andijvie erdoor met de zongedroogde tomaten.
4. Voeg als laatste de blokjes kaas toe en roer door de stamppot. Serveer direct.

Tags,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top