Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Camembert fondue met kruiden bruschetta

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

1 camembert
1 el honing
1 takje rozemarijn, in drieën verdeeld

Voor de kruiden bruschetta:
1 stokbrood, in sneetjes
1 knoflookteen
2 takjes peterselie
5 g bieslook
3 el olijfolie
peper en zout


HULPMIDDELEN

Bekleedde bakplaat, oven, Snijplank en mes


Lekker voor bij de borrel met een goed glas rode wijn! 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Bekleed de bakplaat.
3. Pak de camembert uit en plaats deze terug in het houten bakje. Snijd een ruitje met je mes in de bovenkant van de camembert. Steek hier de rozemarijn tussen en verdeel de honing erover. Plaats dan op de bakplaat.
4. Maak de kruidenolie door alle ingrediënten hiervoor te mengen. Bestrijk de sneetjes stokbrood ermee en leg deze ook op de bakplaat.
5. Plaats de de plaat 15-20 min. in de oven.

Tags, , , , , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Sabine
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top