Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Camembert op de BBQ

  • Frans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 Camembert Le Rustique in doosje
2 takjes rozemarijn
handvol gedroogde abriokozen
stokbrood


HULPMIDDELEN

Aluminiumfolie, barbecue, Snijplank en mes


Met dit originele BBQ recept verras je elke gast. En deze Camembert kaas leent zich perfect voor de BBQ! 

Bereidingswijze

1. Maak een kruisvormige insnijding in de Camembert en steek in het midden een takje rozemarijn.
2. Versnipper de overige rozemarijn en snijd de gedroogde abrikozen in stukjes.
3. Wikkel het doosje Camembert zonder deksel in aluminiumfolie en plaats deze op de Barbecue tot de kaas voldoende zacht is.
4. Open de korst van de Camembert en bestrooi deze met de fijngesnipperde rozemarijn en stukjes gedroogde abrikoos.
5. Dip met het stokbrood in de Camembert en smullen maar!

Tags, , ,

Serveertips

Kijk voor meer inspiratie op



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top