Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Jagersaus

  • Balkan
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

5 of 6 gesneden champignons
2 of 3 uien deels in reepjes, grotendeels in kleine blokjes
flesje rode wijn
2EL bruine suiker
2 teentjes knoflook
1k spekjes
1TL peterselie
1TL dragon
1TL tijm
1TL rozemarijn
1/2TL sambal
scheuitje azijn
scheutje ketjap
laurier blaadje
stukje paprica versnippert
blokje tomaten pure
blokje runderboullion met 400ml water
bloem in water aangemaakt om dikker te maken gelijk toevoegen


HULPMIDDELEN

Spekje en uit en paprica en knoflook bakken
de rest toevogen en uutje warm laten zijn, niet koken.


Lekkere dikke jagersaus.

Bereidingswijze

Lijkt me duidelijk

Tags



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WalterP
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top