Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Jagersaus

Door: WalterP

  • Balkan
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


5 of 6 gesneden champignons
2 of 3 uien deels in reepjes, grotendeels in kleine blokjes
flesje rode wijn
2EL bruine suiker
2 teentjes knoflook
1k spekjes
1TL peterselie
1TL dragon
1TL tijm
1TL rozemarijn
1/2TL sambal
scheuitje azijn
scheutje ketjap
laurier blaadje
stukje paprica versnippert
blokje tomaten pure
blokje runderboullion met 400ml water
bloem in water aangemaakt om dikker te maken gelijk toevoegen


Verder heb je nodig


Spekje en uit en paprica en knoflook bakken
de rest toevogen en uutje warm laten zijn, niet koken.


Lekkere dikke jagersaus.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Lijkt me duidelijk

Tags



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van WalterP
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top