Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vis bakken: de makkelijkste manier!

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

2 visfilets, ik heb schelvis gebruikt maar het kan met elke vis.
peper en zout
klontje boter
scheutje olijfolie


HULPMIDDELEN

Bakpapier
schaar
koekenpan


De makkelijkste manier om een visje te bakken: met een bakpapiertje! 

Bereidingswijze

Dep de vis droog en bestrooi met peper en zout. Verhit Koekenpan en knip een rondje zo groot als de bodem van de pan uit een bakpapiertje. Leg in de pan en doe er een klontje boter op en een scheutje olie. Als de boter uitgebruist is de visfilets erin leggen. Door het papiertje hoef je de vis niet rond te bewegen door de pan, afhankelijk van de dikte van de filet 1 tot 2 minuten bakken. Voorzichtig omdraaien en de helft van de tijd voor deze kant aanhouden.

Eet smakelijk!

Tags, , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Vlogger_Smulweb_Loesje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top