Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Mathijs Vrieze's seizoenssalade met Noord-Hollandse Graskaas

  • Wereld
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

100 gram Noord-Hollandse Graskaas (fijngesneden in blokjes)
1 kropsla
8 cherrytomaatjes
1/2 rode ui
1/2 komkommer
1/2 granaatappel
3 eetlepels pijnboompitten
Kruidendressing


HULPMIDDELEN

Snijplank en mes, slakom,


Een heerlijke frisse salade! 

Bereidingswijze

In deze salade zitten verschillende smaken verwerkt die perfect combineren: zachte en romige graskaas, knapperige sla en friszoete tomaat. Pittige  rode ui, zoetzure granaatappel, frisse komkommer en tot slot de nootachtige smaak van pijnboompitjes. Een kruidendressing maakt het geheel af!
Bereiding:Was, droog en pluk de sla. Snijd de kaas in fijne blokjes, de cherrytomaatjes in kwarten en snipper de rode ui zeer fijn.  Snijd de komkommer in stukjes en rooster de pijnboompitten in de Koekenpan (pas op dat deze niet te donker en dus bitter worden). Haal de pitten uit een halve granaatappel. Meng de ingredienten en gebruik een kruidendressing over de salade.
Dit is 100% genieten van de smaak van de lente!

Tags, , , , , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top