Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Verfrissende ijskoffie

Door: OnlineChefs

  • Europees
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


4 koppen sterke koffie
4 koppen melk
scheut koffiemelk
4 tl suiker
optioneel slagroom



Een verfrissend drankje voor de koffieliefhebbers. 

Kijk voor meer leuke recepten op: www.onlinechefs.nl

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak 4 koppen koffie en voeg het suiker toe en laat dit goed oplossen
Laat de koffie goed afkoelen
Wanneer de koffie is afgekoeld, voeg dan de melk en koffiemelk toe en zet de koffie minimaal 1 1/2 uur in de koelkast
Proef of de koffie naar je smaak is, anders kun je zo nodig nog melk of suiker toevoegen
Serveer de koffie met een dot slagroom

Tags, , , , , ,

Serveertip

Je kunt er nog karamel of chocolasaus aan toevoegen



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van OnlineChefs
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top