Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Carpaccio met geitenkaas

  • Italiaans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 porties met carpaccio en dressing
125 gr fijn gesneden ijsbergsla
75 gr rucola sla
150 gr geschaafde Arina geitenkaas
80 gr pijnboompitten
grof gemalen zeezout
zwarte peper uit de molen



De geitenkaas geeft deze klassieker een lekkere touch! 

Bereidingswijze

1.Bruineer in een Koekenpan zonder boter de pijnboompitten, totdat ze licht verkleuren op gematigd vuur en bewaar deze tot later. Meng de ijsbergsla met de Rucola en plaats deze centraal op het
bord.

2.Leg voorzichtig de plakjes Carpaccio er op en omheen zodat het bord grotendeels is bedekt. Laat in het midden een klein rondje open, zodat de sla nog net is te zien.

3.Garneer nu de dressing over de Carpaccio. Strooi vervolgens de pijnboompitten over het geheel. Verdeel nu ook al strooiend de geitenkaas schilfers. Breng op smaak met zout en peper.

Tags, ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top