Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Biefstuk met frutesse champignonsaus

  • Wereld Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 biefstukken
250 g champignons
1 rode ui
1 teentje knoflook
1 pot vleesfond
2 el Frutesse rinse appelstroop
1 el sojasaus
boter om in te bakken
zout en peper


HULPMIDDELEN

Koekenpan, aluminiumfolie, Snijplank en mes


De Frutesse rinse appelstroop geeft de saus bij dit gerecht een heerlijke smaak!

Bereidingswijze

1. Snipper de ui en de knoflook fijn. Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes.
2. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de boter in een Koekenpan en bak hierin de biefstukken op hoog vuur rondom bruin. Verhit de biefstukken 2 à 3 minuten per kant. Neem de biefstukken uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
3. Fruit de uiensnippers en de knoflook in het achtergebleven bakvet tot ze glazig zijn. Voeg de champignons toe en bak nog 2 minuten. -
4. Roer de Frutesse rinse appelstroop en de sojasaus erdoor. Voeg de vleesfond toe en laat het vocht tot de helft inkoken. Breng de saus op smaak met zout en peper.
5. Serveer de saus bij de biefstuk.

Tags, , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top