Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Rosbiefroosjes met kruidenkaas en vijgencompot

Door: Theo2017

  • Pools
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 8 personen


2 plakken dikker gesneden rosbief ( 4 roosjes ) per persoon
roomkaas met kruiden
Vijgencompot
Peper


Verder heb je nodig


Pepermolen


Super eenvoudig en erg lekkere amuse

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spreid de plakken rosbief en bestrooi ze met peper
Smeer de compot dun over de rosbief uit
Snij de rosbiefplakke doormidden
Spuit de roomkaas in een rondje opd e plakken
Vouw de plakjes dicht als roosje
serveer deze op een amuse lepel

Tags,

Bron

Amuse-



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Theo2017
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top