Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Eiersalade van La Place

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

- 6 eieren
- 160 gram prei
- 135 gram jong belegen kaas
- 315 cc mayonaise
- peper en zout naar smaak
- verse bieslook
- optioneel: serveren op een broodje met sla


Foto Smulweb


Dit is HET 'geheime' recept van de heerlijke eiersalade van 'La Place' .
Een tijdje geleden kwam ik het toevallig tegen en daar werd ik behoorlijk blij van. Ik heb het nu zelf thuis gemaakt en het is inderdaad net zo lekker als in het restaurant.
Met dank aan 'La Place' voor HET 'geheime' recept.

Bereidingswijze

- Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze.
- Snij de prei in halve ringetjes, snij de eieren en de kaas in blokjes.
- Doe alles in een schaal en voeg de mayonaise toe.
- Breng op smaak met peper en zout en knip er als laatste de bieslook overheen.

Tags, , , , , ,

Serveertips

Serveertip: Serveer het op harde broodjes en maak het extra lekker door deze te beleggen met een beetje sla.

Bron

La Place



Leuk recept? Deel het
Reacties (12)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top