Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gevulde eieren met gerookte zalm

  • Goedkoop en snel
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 10 personen

- 10 eieren
- 3 tl mosterd
- 3 el creme fraiche
- 75 gram gerookte zalm
- 1 kleine sjalot
- zout en peper
- ½ tl cayennepeper
- ½ citroen
- bieslook


Foto Smulweb


Op zoek naar lekkere dingen voor de Paasbrunch kwam ik op dit idee. Niet erg origineel maar wel erg lekker
Heerlijk op een buffet maar ook als borrelhapje want iedereen is er dol op en het is erg makkelijk te maken.

Bereidingswijze

- Kook de eieren hard (10 minuten) laat ze schrikken en afkoelen. Pel ze en snijd ze doormidden. Haal de dooier eruit en leg de lege eiwitten op een schaal.
- Wrijf de dooiers door een zeef en voeg fijngesneden zalm, fijngesneden sjalot, creme fraiche, mosterd en peper/zout toe.
- Roer alles goed doorelkaar en voeg cayennepeper, citroensap en fijngeknipte bieslook toe.
- Vul met dit mengsel de eieren met behulp van een spuitzak of gewoon met 2 lepeltjes.
- Garneer met een stukje zalm, bieslook of peterselie.

Tags, , , , ,



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top